Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwna sprawa

Mayatt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam linka do kamery gdzie dziewczyna była porwana, miała zamontowanego jakiegoś czipa i cały dzień spała, ludzie na to patrzyli itp. Miała tam jakieś plakaty, w swoim pokoju, napisane po części w języku koreańskim i jakimś innym (?)

Czasami się chowała za te plakaty. Jeżeli ktoś jest idiotą, i chce się potem bać w nocy xD to zapraszam na ten link

to nie żaden screamer a prawda

http://tinyurl.com/4xenzck

Radzę tam naprawdę nie wchodzić.

(żeby zobaczyć obydwie kamery kliknij po lewej w menu 16 screens bo domyślnie pokazuje jedną kamerę (9 screens)

Opublikowano

Założyłeś temat, w którym podzieliłeś się z nami linkiem, na który jednak odradzasz wchodzić.

Czy zrozumiałem wszystko? Jeśli tak, 2/10.

Opublikowano

Jaka znowu porwana jak ona siedziała, jadła, wychodziła, wracała, jadła, spała...

Przeczytaj o niej dokładną historię, a potem się ze mną kłóć hehe

Siedziała, jadła i tak dalej jak już było po wszystkim

@Stalker.

linka dam na PW

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMayatt a gdzie znaleźć "o niej historie" ?

Oglądałem to jakoś w listopadzie 2013 roku, wcześniej było 4-5 kamer wtedy ale teraz widzę jedynie dwie, nigdy nie wiedziałem o chodzi.

Opublikowano

Ehh, historia z neta, no ta.

Równie dobrze mogliby napisać że to drugie wcielenie Presleya albo potomek Chrystusa, uwierzyłbyś? Słyszałem o tym lata temu, dziewczyna po prostu ma kamery w domu i ludzie to oglądają, a że ją porwali i że "ma czipa" (pls) to już wymysły...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Równie dobrze mogliby napisać że to drugie wcielenie Presleya albo potomek Chrystusa, uwierzyłbyś? Słyszałem o tym lata temu, dziewczyna po prostu ma kamery w domu i ludzie to oglądają, a że ją porwali i że "ma czipa" (pls) to już wymysły...

Pewnie i tak, poprostu chciałem kogoś wystraszyć xD

Opublikowano

aha

i co w związku z tym autorze? w necie jest kilka tysięcy takich kamerek

pls

to że z tym wiąże się fajna historia i tyle

Opublikowano

Słyszałem coś podobnego, że były na ścianach napisy w nie zrozumiałym języku itd..

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

W łazience też ma kameri ?! <3

Hi%20im%20twuj%20stara_eune_55_7_nozg.pn

WojakPL

Masz problem w czymś Ci pomóc pisz na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...